Homepage RASTE SUKSESI &

NEWS


 

Raste të Flightresolution e News

 

Këtu do të gjesh rastet e zgjidhura pozitivisht nga stafi i avokatëve të Flightresolution.com, me vendimin e gjyqtarve

kryesorë nëper  Gjykata Shqiptare e Italiane.

Avokatët e Flightresolution kanë zgjidhur me qindra raste si në rrugë miqësore dhe ligjore.

Besoji ekspertëve tanë me përvojë shumëvjecare në këtë sektor: lexo githçka për të zbuluar nëse ka raste të ngjashme

me të tendin.

 

Gjithashtu do të gjesh lajme të dobishme për greva, problematika apo raste te vecanta të hasura në pushime apo nëper

aeroporte nëper botë.

Të informohesh në kohë, në fakt, është shumë e rëndësishme për të kuptuar se si, kur e nëse duhet të nisesh për një

udhëtim.

 

Gjithashtu këtu mund dhe të vihesh në kontakt me kë ka pasur të njëjtin problem, në mënyrë që të sigurohesh me një

shërbim sa më  efikas.

Nëse ke patur një dëmtim apo çdo lloj problemi në pushime e do t’ja komunikosh udhëtarëve të tjerë dërgo një email në

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo..

Mesazhi jot do merret përsipër nga stafi ynë dhe më pas do publikohet në faqen përkatëse.